tiistai 26. helmikuuta 2013

Puh ja wuh

Gizmon äänivalikoimaan on tullut puhina. Olin laittamassa sitä autoon, kun se kaarsi tuohon meidän tielle ja oli menossa naapuriin. Sitten se näki siellä pihassa ihmisen, pysähtyi ja puhisi. Samoin se katseli yhtenä päivänä meidän takaovesta ulos ja puhisi jotain. Selvästi on nyt uusi kausi menossa. Esiin on tullut epäluuloisuus. 

Painoa viime punnituksessa oli 9,2kg, viikkoja 19. Olin jo päättänyt, että jatkossa kerran kuussa punnitus riittää, mutta tuli sitten kuitenkin punnittua, kun Herkun painoa tarkistelin.


Viimeisimmät videot kuvasin ulkona, kun valoa jo riittää pidempään. Voisimme olla lähempänä kameraa. En tajunnut sitä nyt ensimmäisellä kerralla, kun en testannut ensin. Videolla Gizmo harjoittelee peruutustemppuja, pyörimistä ja vähän noudon alkeita. Noutoon lisätään muutama muukin harjoitus myöhemmin, mutta tätä olemme tehneet sisällä. Tavoitteena on vain tuoda kapula eteen ja lähelle. Palkan saa hakea puserosta kiinni. Vähän on tehty myös istumista luovutuksen yhteyteen. Taustalla soi kevään paras musiikki. Kesää odotellessa!

Herkkukin teki ulkona vähän noutoa. Keskityin luovutukseen ja lähtöön niin, ettei Herkku lähtisi omineen. Muulla ei ollut väliä. Se on selvää, että luovutus on parantunut. Voin tehdä toistojakin jopa kominkertaisen määrän entiseen, ilman että Herkku kyllästyy. Eli nyt olen varmaan palkannut oikein ja tarpeeksi. Vielä pitää harjoitella heittoa, siihen ei tarvitse edes koiraa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti