maanantai 4. helmikuuta 2013

Lampaita laskemassa

Perjantaina tuli 16 viikkoa täyteen ja "synttärin" kunniaksi Gizmo pääsi Tri-veljen kanssa tutustumaan lampaisiin. Lampaita ohjaili aikuinen osaava koira ja pennut pääsivät vuorollaan  sekaan pyörimään. Ensimmäisellä kierroksella molemmat olivat vähän kummissaan, kun ei tullutkaan ohjeita tekemiseen. Lampaat ja vieras koira kiinnosti ja samaan aikaan jänskätti. Toisella kierroksella molemmat pennut olivat jo iloisia ja vapautuneempia.

Kiinnostus ja rohkeus lampaita kohtaan lisääntyi. Se oli hyvä aika lopettaa ja jättää ajatus lampaista sulamaan. Keväämmällä sitten uudestaan! Suosittelen Vantaalla sijaitsevaa Primal sense farm:ia, jossa olimme Aino Pikkusaaren ohjauksessa. Kaikki sujui hyvin ja pennut saivat lisää elämänkokemusta myönteisissä merkeissä.

Tri:tä kuvasin heidän omalla kamerallaan, mutta sain pätkät myös omalle kännykälle. Musiikin valinta alkaa hieman olla haaste. Youtube tarjoaa paljon luvallista musiikkia, mutta esim. konemusiikki ei jotenkin istu koiratouhuihin. Samaa musiikkia ei viitsisi käyttää kahta kertaa. Ja niitä suosikkeja ei tietysti ole lupa käyttää, hmp.

Paimennuksen jälkeen oli edessä vielä Gizmon toinen rokotus. Painoa oli siellä punnittuna 7,8kg.

Ja tässä Gizmon 16 vko jumppavideo:

 
  
Nasun kanssa pääsimme paimennuspäivän päätteeksi illalla treenaamaan Timo Rannikon silmien alle. Takki oli jo tyhjänä aamupäivän menoista. En oikein saanut rataa kokonaisuudessaan haltuun, ja meno oli pätkivää. Hauska rata kuitenkin ja tulihan vähän liikuttua. Nasu oli normaaliin tapaansa lopuksi ihan piipussa, se jaksaa aina antaa kaikkensa ja vähän yli. Tulee huono omatunto, kun itse ei edes kunnolla hikoillut. Tarvitsen ohjaajan joka potkii, noh, vähän vauhtia minuun. Hikoilua on kuitenkin luvassa toivottavasti, koirille ja ohjaajalle. Ajattelin tilata meille oman Dobon, niin tulee vähän vaihtelua koiraharrastamiseen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti