lauantai 26. tammikuuta 2013

Viikon video vol.8

Jo kahdeksas "kasvuvideo" Gizmosta!

Tämäkin on kuvattu ja muokattu kännykällä, kun se tuntuu niin kätevältä. Järkkäri pölyttyy nurkassa, pokkarista ja videokamerasta puhumattakaan... Niitäkin voisi hyödyntää, joskus.

Muutaman kuvan otin perjantaina Nasusta ja Gizmosta järkkärillä, mutta videoiden ottaminen on minulle helpompaa. Valo ei tunnu ikinä riittävän liikkuvan kohteen valokuvaamiseen, eikä varmaan välineistökään. Eikä varsinkaan käyttäjän taidot. En jaksa keskittyä kameroiden käytön opetteluun. Kännykkä on riittävän helppo. Tosin tässäkin videossa loppu on jostain syystä sumea, olenkohan itse koskenut linssiin vai koira, vai onko syynä jokin asetus... Onneksi kotoa löytyy tekninen tuki! -Miss Independence

Edellä mainituista syistä johtuen, olette ehkä huomanneet, Gizmosta ei ole kuvia. Yritän jatkossa ottaa enemmän kuvia, koska tietysti haluaisin itselleni kuvia pentu-Giisselistä!

Gizmo on jo 15 viikkoa, painoa on nyt 8 kg. Gizmo ja Herkku ovat suunnilleen samankokoisia. Kaasu on sisäänrakennettu, jarrua vasta asennetaan. Refleksit ovat kehittyneet, viikon sisään Gizmo on alkanut saada koppia namista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti