sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Temput etenevät

Herkun nouto on vierähtänyt askeleen eteenpäin! Enkö ennen ole osannut tehdä oikein, vai eikö toistoja ole tullut tarpeeksi? Vai oliko aika nyt vaan kypsä... tai siis Herkku? Olen kuitenkin jo uskaltautunut seisomaan asti muutaman kerran, entisen polvillaan istumisen sijaan. Herkku tuo huomattavasti paremmin ja rauhallisemmin nyt suoraan eteen, kun ennen kapula tyrkättiin vain "sinne päin", pureskellen. Vielä jatkamme palautusasennon varmistamista oikeaan kohtaan, mutta nyt olemme oikealla tiellä!

Gizmokin on parannellut aikaisempia harjoituksia. Vaihdoin lusikalle pienemmän astian, liekö siitä syystä lusikka alkoi palautua kuppiin ilman Gizmoa. Kuppiin ahtautuminen on silti edelleen lempijuttuja, tavoitteena on säilyttää sama kuppi aikuiseksi asti. Tassujen nimeäminen on myös hyvällä mallilla. Gizmo tuntee 2/4 nimeltä, toiset 2/4 ovat vahvistusta vailla.

 Enimmäkseen olen seuraillut Silvia Trkmanin videoita ja opetan temppuja niiden innoittamana. Jos et vielä ole tutustunut hänen koiriinsa, voit vaikka aloittaa tästä hauskasta pätkästä:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti