perjantai 18. tammikuuta 2013

Hyvinkään koirauimalassa

Eilen vein Gizmon tutustumaan koirauimalaan.

Suosittelen paikkaa pentujen sosiaalistamiseen. Gizmo näki siellä erilaisia ja erikokoisia koiria, moni niistä kiljui innosta odottaessaan vuoroaan. Kaiku on tietysti uimahallin tyyppinen, kuin myös lattiat. Ennen uintia ja uinnin jälkeen piti käydä pikaisesti suihkussa, kuivatellessa kuului viereistä koiraa kuivattavan isolla koirien kuivaajalla. Jo siinä on paljon uutta ja jännittävää, lisäksi vielä itse uiminen.

Ryhmässä oli neljä pentua. Muut olivat käyneet aiemmin, ja menivät ensin. Uinti aloitettiin niin, että vedessä apuna oleva uittaja auttoi koiran uintiliiveistä taluttaen veteen, omistaja "talutti" koiraa altaan reunaa pitkin hihnalla. Hihna oli siis löysällä ja koiraa kutsuttiin liikkumaan altaan toiseen päähän. Toisesta päästä allasta koira nousi ylös, ja niin oli taas toisen koiran vuoro. Näitä pätkiä Gizmo pääsi menemään monta kertaa. Uiminen oli rauhallista ja vaikutti olevan mukavaa. Itse altaaseen meno ei siitä huolimatta innostanut. Kaksi ryhmän koiraa meni jo mielellään altaaseen ja ohjaaja kertoi, että hänen koirillaan otti noin neljä kertaa tottua altaaseen menoon.

Testasin kännykän omaa videonmuokkausohjelmaa, tässä lyhyt kooste uintireissusta:
Altaalla omistajat ovat joko paljain jaloin, tai sopivissa sisäkengissä (esim. crocs). Mukaan kannattaa ottaa vaihtovaatetta, ainakin housut. Etenkin talvipakkasella. Koiralle talvella tietysti lämmin takki.
Menemme varmasti kevään aikana uudelleen. Paikka oli siisti ja kaikki toimi hyvin, asiakaspalvelu oli hyvää.

Gizmolla tuli tänään täyteen 14 viikkoa. Painoa oli sylipunnituksella 6,9 kg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti