torstai 11. huhtikuuta 2013

Lesson 1

FC-kurssi on nyt virallisesti käynnistynyt. Pelkistä esitehtävistä foorumille tuli 1,219 kommenttia. Ne pitivät sisällään videoita esitehtävistä, esittelyitä ja Silvian ohjeita videoiden ja kysymysten perusteella. Tehtävä nro 1 avattiin maanantaina 8.4. ja viestejä on kertynyt jo 268.

Kurssin asioita tulee siis pohdittua päivittäin, jotta pysyy perässä. Toisten videot on parasta antia, ja lisänä jokaiseen videoon Silvian jatko-ohjeet. Videoista saa itselleen hyviä vinkkejä ja ainakin verkkokalvolle (jos ei vielä selkärankaan asti) palaa kaikki käännökset ja lähetykset :D

Ensimmäisen oppitunnin aiheet olivat yksinkertaisia. Lähetyksiä putkeen pidättäen koiraa ensin, sama cik/cap -käännöksiin. Tavoitteena kasvattaa hiljalleen lähetysetäisyyttä. Erottelu "menemene" vs. "tässätässä". Itse toteutin tuota näissä videoissa putkien kanssa. Silvia suosittelee erilaisia häiriöesteitä heti alussa, hyvin lähellekin. Yksinkertaisissa harjoituksissa on siis työtä joka päivälle, sillä etäisyyttä ei kasvateta yhdessä harjoituksessa, vaan tarvitaan lyhyitä treenipätkiä usein.

Putkeen Gizmo irtoaa jo innolla, cik/cap vaatii lähetyksen lähempää. Kädessä tuntuvaan vetoon olen tyytyväinen.
Herkku ja Nasu tekee samoja treenejä. Herkun kohdalla nämä on erinomaista kiihkon nostattamista, lyhyet ja nopeat harjoitukset. Nasun kanssa myös on hyvä harjoitella pohjia, hallintaa ja käännöksiä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti