torstai 7. maaliskuuta 2013

Taas kuumeessa!

Olen tehnyt puolitoista vuotta pelkkää yövuoroa rytmillä seitsemän yötä ja seitsemän vapaata. En ole ollut kertaakaan kipeänä, mutta nyt alkuvuodesta olen toistamiseen kuumeessa. Molemmilla kerroilla olen ollut kotiin päin kallellaan, yhden työyön jälkeen on noussut kuume. Toistamiseen ihmetyttää, miten kerrostalossa selviytyisi. Aikuiset koirathan lepäilevät mielellään, mutta penska ei. Ikenet kutiaa, pissittää koko ajan ja energiaa riittää! Kuumeessa ei ole kivaa olla.

Nyt kun lunta on paljon, niin sekä Herkku, että Gizmo hyppelevät aidan yli silloin kun huvittaa. Niitä voisi päästää pihalle painimaan, mutta sitten pitää olla vähän vahtimassa. Juuri tänäänkin yksi naapurin setä (toisesta päästä tietä) toi sylissään Herkkua, kun se oli löytynyt niiden terassilta. Eero oli juuri ollut sitä etsiskelemässä, kun piha oli yhtäkkiä tyhjä. Se katoaa ihmeellisen nopeasti! Gizmo jää tuohon lähistölle, ja tulee vihellyksestä, mutta Herkku menee ihan omille teilleen eikä tule vaikka huutaisi megafonilla.

Huomenna tulee jo Gizmolla 21 viikkoa täyteen, mutta tässä on nyt viime viikon video, jota en aiemmin ole jaksanut ladata. Vähän tokon alkeita, hyppyesteellä nyt toinen kerta. Gizmonhan voisi myös opettaa koskettamaan alustaa tuossa hypyllä, mutta minusta namit toimi paremmin ja ennenkaikkea nopeammin.

Painoa oli viikko takaperin 9kg, eli olen varmaan jossain kohtaa taas punninnut väärin, tai Gizmo on laihtunut. Epäilen ekaa vaihtoehtoa. Jos muistan, niin punnitsen taas huomenna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti