tiistai 26. maaliskuuta 2013

Pentuetreffit
Sunnuntaina Nasenit tapasivat luovutusiän jälkeen ensimmäistä kertaa koko porukalla. Emilia Rainetoja saapui meitä Mäntsälään kouluttamaan. Aluksi hän käsitteli palkkaamista ja sitten pääsimme tekemään pentuagilityä. Sylkkäriä, poispäinkäännöstä ja valssia testailtiin ilman esteitä, myöhemmin hieman putkea ja yhdellä esteellä harjoittelua.

Lopuksi tietysti piti päästää pentuja vähän juoksemaan porukalla...!

Kaikki pennut olivat niin taitavia ja jaksoivat keskittyä ja tehdä töitä! Paikallaolo oli hallussa, eikä sisarusten läheisyydessä työskentely tai vieras halli olleet isoja haasteita. Kiitos kaikille omistajille kun pääsitte paikalle ja olette tehneet jo nyt noin hienoa työtä!

Mietin, että tämä oli muuten Gizmon ensimmäinen ohjattu koulutus! Minusta Gizmo oli sellainen kuin muulloinkin, ja sellainen kuin odotin. Keskittyi nakkien kerjäämiseen ja teki innolla harjoituksia. Koulutan aina sen omalla ruoalla, joten nakit oli ihan superia.

Otin pennuista lyhyitä videopätkiä, mutta videointi ei ollut tärkein juttu, sillä halusin seurata harjoituksia ja keskittyä myös Gizmoon. Niinpä sain huomata jälkikäteen, ettei Sheristä valitettavasti tullut yhtään videopätkää! Muut vilahtavat tässä videoleikkeessä:


Vielä Gizmosta pieni video, joka sisältää odotusharjoituksen ja keräysharjoituksen. Osa tavaroista on vaikeampi nostaa, osa helpompia. Vaikeat jää poikkeuksetta viimeiseksi. Ehkä helpompia voisi jo vaihtaa muihin tavaroihin. Toisaalta, tavaroiden nimeämiseen voisi myös panostaa. Painoa 5,5 kuukauden (23 viikkoa) iässä oli Gizmolla 10,9kg, tai jotain sinne päin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti