torstai 21. maaliskuuta 2013

Sytyttelyä osa 2

Vähän sekosin jo viikoissa ja hyppäsin yhden viikon yli Gizmon kasvuvideoissa. Asia on nyt korjattu. Luulin myös, että Gizmo on MELKEIN 5 kuukautta.

Tämänkertainen video on otettu jo viikko takaperin perjantaina, Primal Sense Farm:in paimennustunnilla. En vain saanut aikaiseksi tiivistää sitä. Videolta näkyy nyt alun humputtelua, ja sitten sitä innostusta, ja pari oivallustakin. Jatkossa Gizmo on liinassa ja harjoitellaan hallintaa.

Videolta on leikattu pois niitä kohtia, kun yritin lassota talutushihnalla yhden lampaan, tai kun kaaduin ja hädin tuskin vältin yhden lampaan liiskaamisen alleni. Onkohan eettisesti oikein päästää minua sinne aitaukseen enää?

Gizmon paino oli 9,9kg viikolla 22, eli noin 5 kuukauden iässä. Se syö mielestäni paljon, mutta on hyvin hoikkaa mallia. Edelleen puhinat eri tilanteissa jatkuvat, mutta osaan jo arvailla ja ennakoida. Namit (eli oma ruoka) kääntää yleensä huomion pois puhinakohteista. Gizmo karkailee jatkuvasti pihasta aidan yli, eikä se voikaan olla siellä valvomatta.

Foundations class:in läksyjä ollaan sen verran tehty, että vähän ollaan ulkona leikitty ja viety cik/cap:ia eri paikkoihin. Tutkailin myös puomin alastulon mittoja... Ja puoliso lupasi hoitaa loput!! Rakkaus lisääntyi heti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti