sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Talviturkki heitetty!

Koirathan ovat jo Herkkua lukuunottamatta uineet monta kertaa, mutta me käytiin eilen Herkun kanssa uimassa! Olen kesälläkin villasukissa, eilinen oli siis täysin poikkeavaa käytöstä. Vesi oli lämmintä ja sää muutenkin helteinen. Ei tarvinut edes nopeasti pyrähtää, vaan pystyi uimaan nautinnolla.
Vapailla olisi taas tarkoitus koota FC -treenivideot kasaan. Osioon 4 kuuluu serpentiinitreeniä, pieni rataharjoitus ja tietysti niitä vanhoja tuttuja juttuja... kepit, kontaktit, keinu, käännökset...

Meidän RC on nyt sillä tasolla, että jatkamme lähetyspaikan testailua, niin että saadaan osumia "alastulolle". Ja tavoitteena on minun osaltani oppia tarkkailemaan oikeaa tekniikkaa, oikeita osumia, ja mikä ehkä vaikeinta tällä hetkellä, klikkaamaan oikeaan aikaan! Kun tuijottaa että osuuko, ja sitten näkee että osuu, niin sitten tulee klikkaus... koira ehkä on jo mennyt pari metriä eteenpäin. Eli pitää varmaan oppia katsomaan jo niitä aiempia osumia, arvioida niiden perusteella, jotta viesti päästä kulkee käteen riittävän nopeasti.

Kolmannen mattotreenin aikana sain itselleni askelmitan ylös, josta kokeillaan lähetyksiä myös ensikerralla.
Kukat varmasti häiritsevät harjaantumatonta silmää, ainakin itselleni oli hieman vaikea nähdä jälkeenpäin videolta, että meneekö oikein. Olennaisessa osassa on siis takajalkojen väli maahan osuessaan. Oranssi tötterö ihan vieressäni merkkaa alastulon alueen alkamista (matossa myös merkit).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti