torstai 6. kesäkuuta 2013

RC#4

Edelleen omat klikkaukset tulee vähän jäljessä. Kun keskittyy niin paljon siihen kontaktialueeseen ja koko tapahtumaan, unohtuu helposti myös "jackpotata" erittäin hyvät suoritukset. Jää vain pohdiskelemaan... Mutta eiköhän harjoitus tee mestarin tässä, meistä molemmista.

Toistoja olen joka tuokiossa tehnyt max. 10, ja sillä kriteerillä jatketaan. Toistaiseksi haluan myös kuvata joka ainoan suorituksen, jotta voin analysoida tekemisiäni, ja toisaalta palata alkuunpäin jos ongelmia ilmenee. Videoiden perusteella on varmaan hyvä myöhemmin arvioida, missä virheitä alkoi tulla ja mistä syystä, tai että missä kohdassa meni vielä hyvin. Pelkkä videokameran sijoittaminenkin on harjoituksen alla...

Eilen teimme uudessa paikassa 7 toistoa, joista tässä 5 viimeistä (ja parasta). Edelliset askelmerkit eivät osuneet ja siirsin merkkiäni hieman kauemmas. Jatkamme siis sopivien lähetyspaikkojen hakua/testailua, yritän parantaa omaa klikkaamista ja palkkaamista. Olemme myös saaneet luvan siirtyä pian matolta pois, joten ehkäpä muutaman tuokion jälkeen...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti