maanantai 3. helmikuuta 2014

Toinen vuosi N.Y.T. nyt!

Blogin 1-vee synttärit olivat ja menivät tammikuun alussa. Kovasti olisi voinut muistella edellistä vuotta ja suunnitella tätä uutta, mutta se jäi muiden tekemisten ohessa vain ajatuksen tasolle.

Kasvatit ovat harrastelleet aktiivisesti ja terveystuloksiakin olemme saaneet, mutta monta on tainnut jäädä nyt kehumatta. Iso juttu tietysti on vahvistettu agilityvalio -titteli Nasun ja Retun tyttärelle Islalle, Nasun ekasta pentueesta. Toinen valio siis kasvatteihin, ja ensimmäinen agilityvalio!!

Kirjoitin viime vuoden puolella riitaantuneesta äiti-tytär suhteesta. Niin kuin se riita alkoi, se myös päättyi yllättäen. Joten elämme taas rauhallista arkea siltä osin, onneksi.

Tämän vuoden suunnitelmissa on omalta osaltani opiskella työn ohessa, joten kalenteriin tuli lisää menoja. Koirienkin kanssa on silti suunnitelmia. Jos Herkulle saisin tänä vuonna kolmannen 1-tuloksen tokon avoimesta luokasta, niin luulen että tokot on Herkun osalta siinä. Ehkäpä rally-tokoa?? Agistarttejakin on rauhallisella tahdilla suunnitteilla, katsellaan millaisissa kisoissa vire toimii parhaiten. Toivottavasti toinenkin luva saataisiin, ehkä se nousuunkin oikeuttava nolla... pitää haaveilla jotta pääsee eteenpäin!

Nasun kanssa startteja. Siinäpä yksinkertainen suunnitelma. Ehkä aletaan testailla boxi -menetelmällä Aa:n alastuloja, molemmille, Herkulle ja Nasulle. Kunhan kevät tulee.

Gizmon kanssa voisi olla tavoitteena tälle vuodelle avo1-tulos. Kaikki liikkeet on kohtuullisesti hallussa, mutta hiotaan ja treenaillaan, katsotaan missä kohdassa ehditään kokeeseen. Agilityn treenaaminen jatkukoon, jos syksyllä vaikka ehtisi muutamiin epiksiin. Kisaamisen aloittamisella en pidä kiirettä, katsotaan sitten ensi vuonna.

Videoita olen kuvannut, mutta en ole ehtinyt enkä jaksanut niitä muokkailla taaskaan julkaistavaksi. Olin viikonloppuna juoksukontaktiseminaarissa, sieltäkin olisi materiaalia, mutta katsotaan saanko niistä koottua mitään järkevää. Lähinnä yritin kuvata itselleni muistiinpanoja. Sieltä jäin pohtimaan juuri tuota boxi-menetelmää ja Gizmonkin kanssa lähdetään nyt eteenpäin puomin kanssa. Muut esteet on jo jollain tavalla tuttuja, kokonaista keinuakin ollaan tehty (siitäkin olisi videomateriaalia), vaan puomi ja A puuttuu täysin :).

Niin, ne Sipan tavoitteet. Kesäkuussa 16- vuotissyntymäpäivät. Lupaavalta ainakin näyttää, viime viikolla se taas vaihteeksi katosi metsässä, hetken päästä tuli peurat ja Sippa kannoilla. Eli edelleen ainakin liikkuu ihan näppärästi ikäisekseen. Ja jotain oletettavasti näkee ja kuulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti