torstai 13. helmikuuta 2014

Hyvää ystävänpäivää!

Kirjoittelin viime vuoden loppupuolella palaavani aiheeseen: "Mitäs tämä on?"

En voi sanoa olevani käsityöihminen. En omista ompelukonetta, villasukista valmistuu usein vain varsi ja jo ala-asteella valitsin puutyöt. Vaikken osaa mitään, niin silti aina ajoittain toinen minäni (?) astuu esiin ja haluaa ehdottomasti toteuttaa luovuuttaan. Raskas tyyppi.

Se tyyppi on hautonut melkein kymmenen vuoden ajan saippuan valmistusta. Viime syksynä sitten tuli jokin sysäys, ja läheiset saivat joulupaketeissaan aitoa palasaippuaa, lipeästä ja rasvoista valmistettua.

Eikä se jäänyt siihen, teki mieli testailla vähän lisää. Tässä ystävänpäiväksi suunnittelemani suklainen kieputussaippua, vasta kaadettuna muottiin:

Ja tässä se on paloiteltuna, reilun kuukauden kypsyneenä:Takana näkyy jämämassasta valmistettu "kakku" suklaanokareilla. Saippua on käytössä ihanan kermainen ja suklaantuoksuinen, vesi tulee kielelle!

Ja jottei tämä nyt mene ihan pelkästään "muuta" kategoriaan niin vähän myös koirailuja lopuksi:Tästä alkaa nyt kontaktikuuri. Tänään teimme 9 toistoa, 6 osuu tavalla tai toisella, 3 ohi, joista 1 ihan ok mutta rajalla, siellä väärällä puolella. Kaikki lähetykset rinnasta kiinni pitäen, palkka on koko ajan samalla sijainnilla, kuollut lelu. Apusilmät reunalla tarkkailee osuuko. Useampi osuma on takatassuilla kontaktialueen yläreunassa, uskoisin että kun vauhtia on enemmän, niin osumat on kunnollisia. Olen tyytyväinen tähän settiin. Videon lopussa on pieni radan pätkä, muuri on minimuuri, rimat ensimmäistä kertaa "radalla" 50cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti