tiistai 18. marraskuuta 2014

Päivityksiä blogiin

Olen lisännyt koirille omat sivut, linkit löytyy tuosta otsikkokuvan alta. Kuvailin kaikkia pienen tekstin verran, yritin pohtia niitä persoonallisia juttuja, millä tavalla jokainen on oma yksilönsä. Havahduin, että Herkkua luonnehdin helposti sen arjen tapojen kautta ja Nasua ja Gizmoa väkisin harrastusominaisuuksien kautta.


Yritin arkeistaa myös bortsujen kuvauksia, mutta ne hakevat vielä muotojaan. Tokihan harrastukset on se, mistä bortsut nauttivat ja harrastuskoiraa on helppo arvioida ja kuvailla harrastusten kautta. Kotona aktiivinen koira lepäilee, kun se on saanut liikuntaa ja virkistävää aivotyötä. Silti olisi kiva osata nähdä ja kuvailla se oikea persoona, oikeassa elämässä harrastusten ulkopuolella. Riisua ne kovasti vahvistetut ja koulutetut piirteet.


Myös kasvatus tulee saamaan oman osionsa yläpalkkiin. Kotisivut ovat ilmoitelleet virheestä ja toimineen vaihtelevasti. En ole myöskään jaksanut niitä päivittää enää, kun tämä blogi on niin näppärä. Epäilen että minun sähköpostilaatikolla ja kotisivuilla saattaa olla jotain yhteistä ongelmataustaa...!

Mutta tälläistä kuuluu meille siis tällä hetkellä. Blogin rakentelua. Vähän myös joulun rakentelua :) Ja ehkä jotain jännittävämpääkin on luvassa...!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti