sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Herkkutokot

TK2 Intopiukan Herkku

Tänäkin vuonna Nasun syntymäpäivä "sivuutetaan" Herkun tokosaavutuksilla.

Iltakoe Vantaalla. Ilmoittautumisessa heti tiedotettiin, että vartin päästä aloitetaan. Sehän sopi meille hyvin, ei liian pitkää odottelua ja valmistautumisaikaa. Kun toin Herkun halliin, huomasin sheltin harjoittelevan noutoa. Ja tajusin että oma kapula jäi kotiin. Luovutin 10 sekunnin ajaksi, kun nouto on haaste muutenkin, ja tuskin Herkku nostaisi kovinkaan hyvin kapulaa joka yllättäin olisi vieras. Eikä se haittaisi mitään, jos muista liikkeistä olisi odotettavissa ysiä ja kymppiä. Mutta tästä meidät pelasti D&C, jonka myyntipöydässä oli pieniä kapuloita. Ja kaiken hyvän lisäksi korttipääte!! Käteistä ei olisi ollut (taaskaan) mukana. Ehdimme hyvin tutustua uuteen kapulaan!

Avoimen luokan koiria oli noin kaksikymmentä, olimme viimeisenä suoritusvuorossa. Ensin paikallaolot, jonka jälkeen odoteltiin, ja odoteltiin, ja odoteltiin... Onneksi Hakunilan halli on mukava, siisti ja siellä on sopiva lämpötila. Odotellessa fiilikset vaan ehti mennä laidasta laitaan. Yritin kuitenkin asennoitua niin, että mennään vaan treenaamaan.

Paikallaolosta saimme kympin, niillä taidoilla mitkä on joskus opittu. Edellisen kerran kokeenomaista paikallaoloa on harjoiteltu edellisessä kokeessa, Nasun edellisenä synttäripäivänä tasan vuosi sitten! Kaikista muistakin liikkeistä tuli pisteitä, yhtään ei mennyt nollille. Tapaturmia, unohtui perusasento, noudon palautusasento vinossa, kaukoissa ei noussut ekalla... yleisvaikutelma kuitenkin 9, oli kuulemma iloisen näköistä ja koiralla hyvä ilme, miten katsoo minua...  Mietin suorituksen jälkeen, että taitaa jäädä pisteet vähän alle tarvittavan. Mutta saimme pisteitä tasan 160/200, sehän riitti!

Herkku tosiaankin tokoilee ilolla. Se katsoo minua kuin suurta HK:n sinistä silmät loistaen. Se on jopa yli-innokas välillä, pomppii vierellä. Suorastaan pelottaa kehässä, että se lähtee heittämään häntä putkella kunniakierroksia ja ajautuu kehän ulkopuolelle. Tähän on nyt hyvä jäädä virallisten kokeiden osalta, olemme erittäin tyytyväisiä! Neljä alon koetta ja neljä avon koetta. Ihan hienosti!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti