lauantai 10. toukokuuta 2014

Tilauksesta

Pitäisi kuulemma kirjoittaa positiivisempia juttuja. Olen oikeasti perusluonteeltani tosi positiivinen, eikä tämä perustu pelkästään omaan arvioon, vaan olen myös kuullut siitä. Vai onkohan se kauniimpi ilmaisu "onnelliselle"? No olen varmaan myös vähän onnellinen välillä. Itse yritän ajatella että boheemi ja positiivinen :D. 

Mutta tässä tulee nyt oikein lista positiivisia juttuja:

Olen tosi ylpeä Gizmon siskosta Ennestä joka on jo avannut agikisauran nuorella iällä!! Myös Gizmon toinen sisko on avannut kisauran, "Even" koirille ihan uudessa lajissa canicrossissa. Mindi sijoittui isännän kanssa toiseksi heti isomman koiran perään. Toki useampi on koirinensa hölkkäillyt, mutta kisoissa ei ole kukaan juossut. Positively positive!


Tänään oli hyvä päivä, vaikka meidän kasvistreffit kutistuikin "vain" Nasu-Ennis -pentujen treffiksi. Oli kivaa, koirien osaaminen oli laadukasta, perusasiat on kunnossa ja silloin on helppo kokeilla uusiakin juttuja! Kiitos kaikille! Harmi että hovikuvaajat loistivat poissaolollaan, joutuu tyytymään taas kännykkälaatuun. Voisin mielelläni sponsoroida pojalle valokuvaus-, kotisivu- ym. harrastusta, innostuisikohan hän kun ikää tulee lisää...


Ei me oikeesti mitään treenattu,
tapaamisen teemana oli vaan mustat housut ja siniset paidat

Paikallaolotkin on niin ja näin, tarvittiin kuvaan "pack leader"

Meille uusi taksi, ihan kiva juttu tämäkin


Treffien jälkeen päädyttiin lenkittämään vielä omia koiria eräälle kätköpaikalle. Tätäkin käytiin katsomassa aiemmin keväällä, silloin ei onnistanut. Tällä kertaa kätkö löytyi kohtuullisen nopeasti, alkaakohan minun kätkövainu kehittyä! Erittäin positiivista ja kannustavaa!
Löytöjä kiven alta

Löytöjä kiven päältä


Ja nyt odotan niitä Euroviisuja. Positiivisin ja avoimin mielin, onnellisesti ajattelen että ensi vuonna viisut on Suomessa. Se pohdiskeleva realisti sanoo että ne on Itävallassa. Molemmat ovat lyöneet vetoa, osuukohan kumpikaan oikeaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti