tiistai 27. toukokuuta 2014

Ihanat helteet


Mitähän nämä kaksi mahtaa päivystää?
 
Heti risukon takana on pari lammikkoa, joissa koirat pääsevät uimaan ja muutenkin riehumaan. Se selittänee portilla haaveilun. Tosin pojan sanoin, koirat haisee sammakonkudulle uinnin jälkeen. Mutta eipä se niitä näytä haittaavan.
 
Itsekin ehdin heittää talviturkin kuumilla keleillä. En kuulu lämmöstä valittajiin, vihdoin voi nukkua ilman villasukkia :) Eli toivon että nämä viileät kelit taas lämpenevät pian.
 
Kuuma viikonloppu meni koirattomissa menoissa. Saimme majapaikan Hervannasta ja lauantaina kävimme katsastamassa Andy Warholin näyttelyn. Loppupäivä kului leppoisasti Koskipuistossa, joka oli täynnä vilttejä. Shortseilla pärjäsi aamuyöhön asti, ihan parhautta!
 
Alan olla aika varma, että Nasun agility jatkuu vain treenin muodossa silloin tällöin, ilman kisatavoitteita. Treenailemme niin vähän, että kisasuoritus on vain maksettu harjoitus ilman tuloksia, joten itselleni se tuntuu turhauttavalta. Minulla ei kuitenkaan ole motivaatiota treenata ja kisata agilityssä selvästi enempää. Ainakaan nyt. Voimme jatkaa treenailua silloin tällöin samaan malliin, rimojaakaan ei sitten tarvitse laittaa tappiin asti.
 
Nasulle on hieman muutakin suunnitteilla. Ilmoittauduin rally-toko ryhmään ja ryhmä kokoontui tänään ensimmäistä kertaa. Nasu oli ihan liekeissä. Minustakin oli kivaa olla sen kanssa kaksin, onhan Nasussa jo aikuisen koiran älyä, vaikka joukossa aina tahtoo tyhmyys tiivistyä. Katsotaan saataisiinko tästä meille uusi mielekäs laji, joka toisi Nasulle aivojumppaa päivittäisiin rutiineihin. Voisihan sitä kokeilla myös muitakin erilaisia juttuja lyhyillä kursseilla.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti